Aici sunt dragoni!

Titlul se referă la teritorii neexplorate unde pot exista pericole sau riscuri, în imitație a practicii medievale de a pune ilustrații cu dragoni, monștri marini și alte creaturi mitologice pe zonele neexplorate ale hărților. Echipa noastră vă va ajuta la navigarea acestor teritorii neexplorate ale sistemelor și rețelelor organizației dumneavoastră pentru a identifica potențiale vulnerabilități și riscuri care ar putea fi exploatate de atacatori malițioși. Cu expertiza noastră, vă ajutăm să explorați și să securizați aceste zone necunoscute, asigurându-vă că organizația dumneavoastră este bine pregătită să facă față amenințărilor de securitate.

Echipa dumneavoastră de securitate cibernetică

Suntem o echipă de hackeri etici calificați și experimentați, dedicați să ajutăm organizațiile să-și îmbunătățească postura de securitate. Serviciile noastre includ evaluări de vulnerabilități, evaluări de risc, planificare a continuității afacerii și recuperare după dezastre, conștientizarea securității și soluții personalizate adaptate nevoilor specifice ale organizației dumneavoastră. Cu expertiza noastră, sistemele și rețelele dumneavoastră devin securizate împotriva amenințărilor cibernetice. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre cum vă putem ajuta să vă protejați activele valoroase.

Monstră a listei de servicii:

 • Tentativă de penetrare – un atac simulat asupra sistemelor și rețelelor dvs. pentru identificarea vulnerabilităților care ar putea fi exploatate de atacatori.
 • Evaluarea vulnerabilităților – o analiză a sistemelor și rețelelor dvs. pentru identificarea vulnerabilităților potențiale și furnizarea de recomandări pentru remediere.
 • Evaluarea riscurilor – o evaluare a poziției de securitate a organizației dvs. pentru identificarea riscurilor potențiale și furnizarea de recomandări pentru reducerea acestora.
 • Planificarea continuității afacerii și a recuperării după dezastre – planificarea și pregătirea pentru dezastre sau perturbări potențiale pentru a asigura continuitatea afacerii și a minimiza timpul de inactivitate.
 • Formare pentru conștientizarea securității – educație și formare pentru angajați pentru a crește conștientizarea amenințărilor potențiale la adresa securității și cele mai bune practici pentru menținerea unui mediu sigur.
 • Evaluarea ingineriei sociale – un atac simulat care testează susceptibilitatea angajaților dvs. la tactici de inginerie socială, cum ar fi phishing-ul.
 • Testarea rețelelor fără fir – o analiză a rețelelor dvs. fără fir pentru identificarea vulnerabilităților care ar putea fi exploatate de atacatori.
 • Evaluarea securității cloud – o evaluare a infrastructurii și serviciilor dvs. bazate pe cloud pentru identificarea riscurilor potențiale de securitate și furnizarea de recomandări pentru reducerea acestora.
 • Planificarea și executarea răspunsului la incidente – planificarea și pregătirea pentru a răspunde la potențialele incidente de securitate pentru a minimiza pagubele și a restabili operațiunile.
 • Evaluarea conformității (de exemplu, ISO27001, HIPAA, PCI-DSS, SOC2 Type2 etc.) – o evaluare a conformității organizației dvs. cu reglementările și standardele relevante.
 • Managementul furnizorilor – o evaluare a furnizorilor dvs. și a practicilor lor de securitate pentru identificarea riscurilor potențiale și furnizarea de recomandări pentru reducerea acestora.

Ne puteți scrie oricând la [email protected]